My – en kaka till kaffet

My - en kaka till kaffet”My – en kaka till kaffet” är ett väldigt uppskattat sångprogram som spelats otroligt mycket genom Kultur i vården i Stockholm. Den riktar sig till olika boenden inom geriatriken samt till olika psykboenden och har nu spelats varje vecka i många, många år. Till vår glädje har vi fått förtroendet till förlängt kontrakt 2016-2017.

Följ med och dröm dig tillbaka till tonerna av Siw Malmqvist, Lill-babs, Helen Sjöholm, Alice Babs eller Towa Carson. Skratta åt Mys galna upptåg och låt själen beröras av en sång du trodde att du hade glömt.

Programmet har en bred repertoar och kan förändras i både längd och innehåll beroende på vilken publik de möter.

Titta på följande klipp som är ett utdrag ur dokumentärfilmen ”Det var en gång en melodi” när My möter demenssjuka runt om Stockholm. FILM: My en kaka till kaffet  Här kan du lyssna på ett musikklipp: Blandade sånger

Det vackraste från julen

Tillsammans med pianisten Magnus Ludwigsson sjunger My in julen. I programmet lyssnar du till både traditionella julsånger och de senaste årens mest kända melodier.

Välkommen med din förfrågan!

Här kommer några recensioner från boenden som ”My – en kaka till kaffet” spelat på:

”My mycket följsam inför publiken och avläste hur hon skulle låta programmet följa önskningar.”

”Fantastisk kul, bra och mycket musikaliskt! En riktig stjärna! sa våra pensionärer. Otroligt bra publikkontakt! Jättebra komp på pianot!”

”Våra gäster på dagverksamheterna var väldigt nöjda med framträdandet vid förra tillfället, för c:a 2 år sedan, så vi chansade igen. Alla väldigt nöjda även denna gång.”

”Väldigt uppskattat och lagom långt program för våra boenden. Spelade och sjöng jätte fint.”

”Fantastisk kontakt med publiken.”

”Ja, My har alltid bra publikkontakt och bra mellansnack och låtval. Väldigt nöjda, alla var glada under och efter uppträdandet. My hade en bra känsla för vem/vilka och hur hon kunde skoja med våra gäster. Glömde ingen dock. Bra program. Vi kan verkligen rekommendera My.”

 

2 Responses

  1. Anna-Karin johansson
    Anna-Karin johansson at · Reply

    Hej!
    Man blir så glad när du sjunger, Jobbar med dementa i Ängelholm och är mycket intresserad av vad du tar för att komma och underhålla våra gamla som så väll behöver sång och glädje. Jag har påtalat så många gånger för våra chefer att vi behöver mer sång men allt kostar säger dom så nu vill jag ta tag i detta om det inte är för mycket kan ju vår gamla kanske själv bekosta det. Tack på förhand.

Leave a Reply