Föreläsning

Foto: Anja Callius

Foto: Anja Callius

”Du föddes med vingar – nu är det dags att lära sig att flyga”

Artisten, författaren och entreprenören My Blomqvist Olsberg inspirerar i en en magisk föreläsnings-föreställning med namnet ”Du föddes med vingar – nu är det dags att lära sig att flyga”.

Behöver du eller ditt företag få inspiration och bli boostad med energi, vilja och lust? Då är detta föreläsningen för er! My berättar om skit-i-det-principen, om tankens kraft, om att allt är möjligt, om att det blir som man tänker och om varför pirr i magen är bra om man vill flyga högt! Och hur får du och dina barn bättre självkänsla egentligen? Lyssna till Mys kloka tankar och bli förtrollad av hennes känslosamma röst som tillsammans med pianisten Magnus Ludwigsson tar er på en musikalisk resa ni sent kommer glömma.

En underbart härlig kväll. Ena stunden har jag en klump i halsen, nästa stund får jag gåshud av den berörande sången sjungen med en underbar röst. My bjuder på sig själv, sin klokhet och sin talang. Många kloka ord om vad som är viktigt – egentligen. Värt vartenda öre.”

Tack för en underbar föreställning! Mer, tack!”

Tack My för en fantastisk kväll – din föreläsning var helt otrolig, du är rolig, allvarlig, klok, dina ord går rakt in i hjärtat och din underbara sång ger mig gåshud ! Det var verkligen två fantastiska timmar – ibland kände jag att jag höll andan …”

”Vaknade imorse med en bra känsla. Tack för en personlig och igenkännande föreläsning igår. Jag kände igen mig i det mesta du sa…”

My är ansiktet och skaparen bakom barnfiguren Snårpan med barnböcker, musik och föreställningar. Hon är också en eftertraktad och anlitad artist och skapar dessutom hela barnkollektionen för Kreativ Insikt med produkter som stärker självkänslan, intuitionen och förmågan att skapa sitt eget liv redan i unga år.

Vill du ha föreläsning på konferensen dagtid och därefter middagsunderhållning på kvällen? Självklart fixar vi båda! Välkommen med din förfrågan.

Foto: Anja Callius

Foto: Anja Callius

Leave a Reply