My & Magnus show

My & Magnus bjuder på middagsunderhållning i toppklass! Är det dags för företagsfest, konferens, kick-off eller jubileum – ja, då är det ”My & Magnus show” ni ska ha!

Kolla in filmen HÄR!

Det blir en fartfylld och händelserik kväll när ni får underhållning i ett rasande tempo av dessa två fullfjädrade artister, som fängslat publiken både i TV och på många av landets estrader. Kvällen blir garanterat oförglömlig, med en show som i stort sett framförs lika mycket från scenen, som bland publiken. Musikal- och shownummer, stepp, hit-låtar, överraskningar och mycket mer varvas på ett underhållande sätt, där styrkan ligger i att kunna känna av publiken under kvällens gång.

 


Varför ringa oss och inte något av de större eventbolagen?
 Jo, för här får du precis samma kvalitet på underhållning (om inte bättre), men det blir billigare (för det är färre mellanhänder) och du får också en direktkontakt med artisten.

 

 

 

 

Vi har alltid med oss de bästa musiker som går att finna på piano. Vi arbetar bland annat tillsammans med Franz Bengtsson, Joakim Holgersson och Magnus Ludwigsson. Alla tre är en enastående musiker som spelat bakom de flesta stora artister i Sverige. De har spelat med My och Magnus i många många år, vilket gör repertoaren stor, bred och varierande. Vissa kvällar väljer publiken vilka rock’n roll-låtar de vill ha och i samma ögonblick skapas ett medley. Precis just då! Ingen kväll är den andra lik! 

 

 

Allra bäst blir det när My & Magnus dyker upp flera gånger under kvällen. Lite till förrätten, lite till varmrätten och därefter en längre final till kaffet. Vi skapar kvällen efter era önskemål och vi sätter  alltid publiken i centrum.

 

 

 

 

 

My & Magnus gör er kväll till en succé!

Boka via mail eller telefon. All kontaktinfo hittar du under fliken Kontakt.

 

 

Samtliga foton på My & Magnus show: Anja Callius


Leave a Reply