SHOWER att köpa

Jag har flera olika scenproduktioner som ni kan köpa:

Foto: Tony Sandin

Foto: Tony Sandin

Till företagsfesten finns både My & Magnus show , One Woman Show  samt En resa med Cornelis, Taube och Bellman att beställa. (Klicka på respektive show för att läsa mer.)

Till konferensen eller inspirationsdagen på företaget finns föreläsnings-föreställningen ”Du föddes med vingar – nu är det dags att lära sig att flyga”.

Är du kulturansvarig på sjukhus, vårdhem, seniorträff, dagvård eller annan avdelning och kanske till och med knuten till Kultur i vården? Jag har 5 olika program att erbjuda, 3 året-runt program och två julprogram. Läs mer under My  – en kaka till kaffet samt under En resa med Cornelis, Taube och Bellman. 

Behöver du hjälp med att göra korta webbreportage för ditt företag under mässor, innan mässor, på företagsfesten eller andra små kortfilmer för att berätta om produkter ni säljer? Jag skapar och filmar den information ni vill få ut. Läs mer HÄR.

Varför ringa oss och inte något av de större eventbolagen? Jo, för här får du precis samma kvalitet på underhållning (om inte bättre), men det blir billigare (för det är färre mellanhänder) och du får också en direktkontakt med artisten.

Foto: Anja Callius

Foto: Anja Callius

Till familjedagen på företagsfesten, på förskolan, på festivaler eller i folkparker, ja då har jag barn- och familjeunderhållning att erbjuda. (klicka på länken för att läsa mer.) Snårpans barnMUSikal finns i olika storlekar och prisklasser. Jag har även ”Mysans kuliga allsångsbus” – ösig allsång för barn när den är som bäst!

Läs under flikarna för att läsa mer. Välkommen med din förfrågan!

Foto: Anja Callius

Foto: Anja Callius


 

2 Responses

 1. Pernilla Rydberg
  Pernilla Rydberg at · Reply

  Hej
  VI vill veta vad en föreställning med Hemliga manicken eller annan Snårpanföreställning skulle kosta att ha i vår parklek i Tallkrogen nu i vår?

  Mvh
  Pernilla Rydberg

Leave a Reply