Barnkollektionen för Kreativ Insikt

Affisch "Trädet". Ill: Mikaela Nordlund. Text: My Blomqvist Olsberg

Affisch ”Trädet”. Ill: Mikaela Nordlund. Text: My Blomqvist Olsberg

Tillsammans med den underbara illustratören Mikaela Nordlund skapar jag barn- och ungdomsprodukterna för det fantastiska företaget Kreativ Insikt. På några år har jag skapat cirka 60 produkter, bland annat Inspirationskort, Känslokort, magneter, canvastavlor, affischer, kort, nyckelring, berlocker, dröm- och dagbok, klistermärken och smycken. Vid Formex i januari och augusti varje år presenteras de nya produkterna.

För även barn och ungdomar kan ju ibland behöva en liten uppåtpuff eller en påminnelse om livets magi, eller hur?

Alla produkterna hittar du i min webbshop. Hos mig får du allt signerat om du vill!

Här är ett axplock av de ca 60 produkterna jag skapat för Kreativ Insikt:

dröm--och-dagbok-med-uppslag-2Dröm – och dagbok

En underbart härlig dagbok för barn som stärker självkänslan och intuitionen och uppmuntrar till att tro på sig själv och sina drömmar! Med många positiva och roliga frågor att besvara, självstärkande affirmationer, underfundiga och fantasieggande illustrationer, och samtidigt med stort utrymme för eget skapande och kreativitet. En dagbok för alla fantasifulla, kreativa och för alla drömmare!

Mer om Dröm- och dagboken hittar du HÄR. 

Till dagboken finns också klistermärken. Du kan läsa mer om dem HÄR.

 

Inspirationskort för barn

Inspirationskort för barn

Jag har bland annat gjort Inspirationskort för barn. Det är ett roligt och enkelt verktyg för att arbeta med sina tankar samt stärka sin självkänsla, intuition och förmågan att skapa sitt eget liv.

Mer om inspirationskorten hittar du HÄR.

Läs mer HÄR om responsen från kunderna.

 

 

Magnet: Jag klarar av precis ALLT jag vill

Kort och magneter

Det finns också magneter och kort, alla med stärkande budskap på. Låt barnen sätta upp sina egna teckningar, drömmar och positiva tankar med de härliga magneterna!

Underbart kärlekfulla kort (med kuvert) till barn och barnbarn, från barn och om barn! Se Mikaelas detaljrika illustrationer, som passar både barn och vuxna. De här korten passar verkligen barn i alla åldrar – även vuxna med barnasinnet i behåll!

Alla magneter hittar du HÄR 

Alla kort hittar du HÄR

 

Canvastavla: Den mest magiska stjärnan på himlen är jag

 

Canvastavlor

Färgstarka och fantasieggande canvastavlor till barnrummet, förskolan eller skolan. De är också fina att ge i dop- eller namnpresent. Canvastavlorna är tryckta på bomullscanvas och förstärkta på baksidan så att tavlan ska hålla formen länge.

”Den mest magiska stjärnan på himlen är jag” är en av mina canvastavlor. En upplyftande tavla som talar direkt till barnets självkänsla.

Alla canvastavlor hittar du HÄR

 

 

Allt jag VILL det kan jagSmycken

Smycken i hög kvalitet till värdefulla tjejer och killar! Eller vem har sagt att de bara är för barn förresten? Alla smycken är i rostfritt stål, 304 – den bästa kvalitén du kan få. ”Jag är BRA precis som jag är”, ”Att jag VILL det kan jag” och ”Alla mina DRÖMMAR slår in”. Vilken passar din ögonsten?
Önskehjärta med hemlig lapp i

Önskehjärta med hemlig lapp i

Jag har även ett litet önskehjärta med bling bling på. Du kan öppna det lilla hjärtat på sidan och inuti finns en tom lapp. På lappen skriver du din dröm eller önskan …
Det finns också tre olika berlocker att hänga fast i ett halsband, på nyckelknippan eller på skolväskan. I samma serie, PLAY, har det också kommit en nyckelring. Var kan ett positivt budskap passa bättre än på en nyckelring? Något du använder varje dag och blir påmind om.
Alla smycken hittar du HÄR

Känslokort
Känslokorten är ett enkelt verktyg för att arbeta med sina känslor samt stärka sin självkänsla och trygghet, läs mer under fliken nedan. Korten kan användas hemma, i förskolan, på fritids eller i skolan, till exempel i ämnet Livskunskap.
I varje paket finns 36 kort med känslor och på varje baksida en förklaring om hur den känns, vad man kan göra med den och framför allt så välkomnar jag ALLA känslor. För livet ÄR ju alla känslor, även avundsjuka, ilska och besvikelse!
Mikaela Nordlund illustrationer är magiska.
Mer om Känslokorten hittar du HÄR

Affisch ”Jorden”

 

Affischer

Har du sett så många underbara detaljer som eggar fantasin! Man kan titta på dem länge och fortfarande hitta nya saker – en puff för självkänslan och en för miljön. De passar lika bra i barnrummet som i skolan eller förskolan.

Se affischerna HÄR

 

VÄLKOMMEN MED DIN BESTÄLLNING I MIN WEBBSHOP!

 

Samtliga texter: My Blomqvist Olsberg. Illustrationer: Mikaela Nordlund

Leave a Reply