Babblarna Första Musikalen

 Babblarna – Första Musikalen

Äntligen har barnens favoriter blivit en föreställning!

En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler.

En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

 

IMG_4100-RedigeraMedverkande: 3 personer
Ålder: 2-5 år (mindre och äldre barn är självklart välkomna!)
Längd: ca 33 minuter
Publikmängd: Med egen teknik: 150-200 barn (med extern teknik hur många som helst)
Lokal: Gärna en upphöjd scen, sk ”biograf-sittning” med barnen på stolar, men en gymnastiksal med barnen på golvet fungerar också. Har ni problem med att hitta en så stor lokal, tala med biblioteket eller med kulturansvarig på din kommun. Vid utomhus, publiken på bänkar eller stolar.

Scenyta: Som allra minst 7 meter brett, 6 meter djupt, 2,80 i höjd. Med fördel större. Tre ”stängda sidor”, dvs barnen ska inte kunna kika in bakom backdroppen. Tak är ett måste om vi är utomhus.

Teknik: Gruppen har med sig egen teknik för 150-200 pers. Vi skickar teknikspec vid extern teknik.
Bygg/rivtid: 2 h vid slutna föreställningar, 2,5 h vid offentliga. 1 h rivtid.

 

 

IMG_4119-Redigera

Vid offentliga föreställningar säljer vi böcker, musik och andra produkter till bra pris efteråt.

Vi spelar i hela Sverige, dit vi beställs.

Vill ni gå ihop med en annan förskola, är det inga problem. Vill ni att vi spelar två föreställningar samma dag på samma scen kostar föreställningen 75% av arvodet och en tredje föreställning kostar 50% av arvodet.

För prisoffert och mer information, kontakta Liza Sandberg på mail: scen(at)babblarna.se. Vi nås även på 073-501 67 89. Mail är att föredra.

Medverkande: 
Sara Englund/Diana Ellman, Gustav Karlberg/Magnus Sjögren och Fatima Edell/Sara Scott.