Julbord på Ekebyhovs slott

Julbord på Ekebyhovs slott

Förra året underhöll jag i juletid tre kvällar på Ekebyhovs slott. Tre fantastiska, härliga och levande kvällar med enastående respons från publiken. Vad som var extra roligt och avgörande var maten. Vilket julbord, vilka smaker och vilket nytänk. Jag har ätit MÅNGA julbord i mitt liv och redan i slutet på november vill jag inte äta en prinskorv till, för på varenda gig jag är så serveras det julbord. Men icke denna gång. Jag planerade till och med längre tid innan, så jag kunde vara säker på att jag fick smaka av allt gott som dukades upp …

Sagt och gjort, i år är det jag med One Woman Show som står för underhållningen två kvällar på Ekebyhovs slott. Pianist Franz Bengtsson är med mig och följer varenda andetag jag andas. Torsdagen den 5:e december och torsdagen den 19:e december är det dags. Du bokar på tel 08-560 39 201 eller mailar på ekebyhovs.slott@ekero.se   _MG_7128Julbordet (inklusive glögg) kostar 595:- och barn har specialpris. Läs mer HÄR.

Njut av julbord i världsklass tillsammans med julunderhållning med den du älskar allra mest, med arbetskamraterna eller med dina vänner. Publikkontakt, fartfylld underhållning, musikal- och shownummer, stepp, julkänsla, hit-låtar och överraskningar blandas i bästa julmixen! (eller julmixern om man vill vara lite smårolig …!)

Här är ett smakprov: Se filmen (Denna gång är jag dock utan Magnus på scen).

VARMT VÄLKOMNA!