Foto: Anja Callius

Föreläsnings-föreställning på Ekerö 8/10

”Du föddes med vingar – nu är det dags att lära sig att flyga”

Välkommen till en magisk föreläsnings-föreställning med artisten, författaren och entreprenören My Blomqvist Olsberg. Behöver du få inspiration och bli boostad med energi, vilja och lust inför hösten? Då är detta kvällen för dig! My berättar om skit-i-det-principen, om tankens kraft, om att allt är möjligt, om att det blir som man tänker och om varför pirr i magen är bra om man vill flyga högt! Och hur får du och dina barn bättre självkänsla egentligen? Kom och lyssna till Mys kloka tankar och bli förtrollad av hennes känslosamma röst som tillsammans med pianisten Magnus Ludwigsson tar er på en musikalisk resa på frisörsalongen Hairligt på Ekerö den 8 oktober kl 19.00. Välkommen!

Boka din plats på 08-560 350 40. Begränsat antal platser. Pris 220:- inkl fika.

 

Mer om My:

My är ansiktet och skaparen bakom barnfiguren Snårpan med barnböcker, musik och föreställningar. Hon är också en eftertraktat och anlitad artist och skapar dessutom hela barnkollektionen för Kreativ Insikt med produkter som stärker självkänslan, intuitionen och förmågan att skapa sitt eget liv redan i unga år.