Cornelis, Taube och Bellman

Cornelis, Taube och Bellman

IMG_3317 - foto Bjorn Olsberg

År 2014 blir det premiär på mitt, Anita Strandells och Joakim Holgerssons program ”En resa med Cornelis, Taube och Bellman”. Anita och jag gjorde en platta 2003 som hette ”Sommarbaravara” och nu ska vi få jobba ihop igen – kul! Anita Strandell har 50 verksamma år bakom sig, bl a som medlem i sånggruppen ”Gimmicks” och ”Tre Damer”. En gång i tiden var hon gift med Cornelis Wreeswijk och är expert på ämnet!

Vi har fått tvåårskontrakt med Kultur i vården 2014-2015 och ser fram emot att spela på olika vårdhem runt om Stockholm.

Känn historiens vingslag med kända svenska melodier och spännande historier om våra tre främsta skalder genom tiderna. Njut av musiken, berättelserna, glädjen i framförandet och publikkontakten, när Anita och My tar er på en resa där ni minns ungdomens låtar. 

 Foton: Björn OlsbergIMG_3476