Luck-kalendern är här - vad bra den blev!

Luck-kalendern är här – vad bra den blev!

Varför bara ha en luck-kalender vid jul? Och varför ska den vara full med choklad och leksaker när det bästa vi kan ge våra barn är kärlek? Så tänkte jag och Mikaela Nordlund när vi komponerade den här kalendern som ni kan använda om och om igen, proppfull med kärleksfulla meningar och detaljer att utforska. Vi ville göra en positiv julkalender som håller året runt, och det gör den här! Den blir barnens favorit, gissar vi.

 

Låt den bli barnets goda vän eller allra bästa peppare! luck-kalender_miljo_180px

Japp, det här är den inspirerande och annorlunda luck-kalendern ”Vilken underbar dag”, en positiv året runt-kalender med 31 luckor och glada och peppande tankar bakom varje lucka som ger energi och glädje. Bara 149:- ! Beställ IDAG här!_MG_7527 2