Reklamfilm för My & Magnus show

Reklamfilm för My & Magnus show

My & Magnus bjuder på middagsunderhållning i toppklass! Är det dags för företagsfest, konferens, kick-off eller jubileum — ja, då är det ”My & Magnus show” ni ska ha!

Kolla in reklamfilmen HÄR!

Det blir en fartfylld och händelserik kväll. Ni får underhållning i ett rasande tempo av två fullfjädrade artister, som fängslat publiken både i TV och på många av landets estrader. Kvällen blir garanterat oförglömlig, med en show som i stort sett framförs lika mycket från scenen som bland publiken. Musikal- och shownummer, stepp, hit-låtar, överraskningar och mycket mer varvas på ett underhållande sätt, där styrkan ligger i att kunna känna av publiken under kvällens gång.

Varför ringa oss och inte något av de större eventbolagen? Jo, för här får du precis samma kvalitet på underhållning, men det blir billigare (för det är färre mellanhänder) och du får också en direktkontakt med artisten.

Repertoaren är stor, bred och varierande.

Allra bäst blir det när My & Magnus dyker upp flera gånger under kvällen. Lite till förrätten, lite till varmrätten och därefter en längre final till kaffet. De skapar kvällen efter era önskemål och sätter alltid publiken i centrum.

Låt My & Magnus göra er kväll till en succé!

Boka genom My Blomqvist Olsberg på telefon + 46 708 831189 eller maila på my@olsberg.se

My & Magnus broschyren 013