NYTT! Nyckelring, berlocker och canvastavla

NYTT! Nyckelring, berlocker och canvastavla

Hej vad det går! Nu har jag skapat fler nya produkter till det underbara företaget Kreativ Insikt. Denna gången blev det bland annat en nyckelring, för en sådan bär man med sig varje dag och var kan ett stärkande budskap som boostar ens självförtroende vara bättre än just på en nyckelring? Billig är den också, bara 99:- Kolla in den HÄR.

nyckelring_FF_miljo2

Jag har dessutom skapat tre fina berlocker. Med skönt starka texter från Dröm- och dagboken utgör kollektionen Play en härlig samling berlocker med barnasinnet i behåll. Den fina texten kan bäras in mot hjärtat. Passar både tjejer och killar!

berlock_pause_fob

Det finns tre olika berlocker att välja på med texterna ”Mitt hjärta vet alltid bäst”, ”Ingen är som jag” samt ”För mig är allt möjligt”.

Nu har vi också gjort en liten canvastavla av den mycket omtyckta affischen med samma motiv. ”Jag är bra precis som jag är. Det är du också. Det är vi allihop.” Många härliga detaljer för barnet att titta på! Canvas_30_tradet_4514

Välkommen med din beställning i min webbshop!