Nu är biljetterna släppta till Assassins - boka nu!

Nu är biljetterna släppta till Assassins – boka nu!

I januari 2013 kommer jag att medverka i musikalen Assassins i rollen som Sara Jane Moore och även Emma Goldman. Vi spelar endast 11 föreställningar i januari 2013, så boka NU!

Assassins – ”Kom hit och skjut en president!”

Stephen Sondheims Broadwaysuccé om amerikanska presidentmord.

Stephen Sondheims kritikerrosade Broadwaysuccé, nu för första gången i Skandinavien och på svenska. Musikalen – som fick fem Tony Awards på Broadway – låter nio amerikanska presidentmördare genom tiderna träffas. Några av Sveriges största musikalartister berättar här de nyansrika historierna bakom de svart-vita tidningsrubrikerna. Och detta till Sondheims kanske mest medryckande melodier. Regissör är Staffan Aspegren, som just är avslutat sitt arbete med den danska storproduktionen av Chess. Aspegren har tidigare regisserat verk av Sondheim, bl.a. Sweeney Todd på Stora Teatern i Göteborg, Malmöoperan, Göteborgsoperan och Nationaloperan i Helsingfors. Hanna Sandman leder den åtta man starka orkestern.

Scenograf och kostymör: Bente Rolandsdotter Översättning: Ulricha Johnson Ljusdesign: Niklas Elfvengren Koreograf: Terrence Etheridge

Föreställningslängd: 1 tim 50 min

Föreställningen presenteras av Kurfursten