Snårpan signerar självklart sina böcker och cd-skivor på Bokmässan.

Dags för årets Bokmässa

Snårpan signerar självklart sina böcker och cd-skivor på Bokmässan.

Snårpan signerar självklart sina böcker och cd-skivor på Bokmässan.

Japp, nu är det dags för årets Bok & Bibliotekmässa i Göteborg, nämligen den 27-30 september. Jag är såklart på plats i mitt eget förlag Barnens Förlags monter. Du hittar mig nära Barnens Torg i monter A01-:19. Snårpan kommer att spela sin föreställning både lördag och söndag och hon är också Bokmässans egen webbreporter. Se henne första film genom att klicka HÄR.

Lördag 29 sept kl 14.00 ”Snårpan och den hemliga manicken”

Söndag 30 sept kl 12.30 ”Snårpan och vad-du-vill-apparaten”

Barnscenen ligger på Barnens Torg och alla barn får en gratis plansch av Snårpan efter showens slut.

I min monter finns allt jag skapat till fin-fina mässpriser. Det ska bli riktigt kul att se hur Dröm- och dagboken tas emot. Jag är väldans stolt över den! Värme och kärlek skall dessa dagar spridas från min monter och jag får hjälp av världens bästa svärmor Barbro när jag står på scen. Vi ses väl där?