Bilderboken Snårpan och vad-du-vill-apparaten

TACK för alla fina mail jag får

Jag skapar många produkter och till min stora glädje väcker mina böcker, min musik, smycken, kort eller andra saker jag skapat känslor hos er som köper dom! Och jag gillar känslor – alla känslor! När saker och ting är stiltje, eller när det är ”ingenting” som jag kallar det, nja, då blir livet lite småtråkigt. Och det är ju onödigt när livet är så kul. Jag väljer roliga saker att göra, jag väljer fantastiska människor i min närhet och jag väljer att se livets oändliga möjligheter. Sån är jag.

Detta fina mail fick jag i samband med en beställning av ett gäng barnprodukter häromdagen:

”Läste vad-du-vill apparaten idag, min första Snårpan bok = helt såld. Ljuvligt budskap. Ni behövs, era budskap gör nytta och är till glädje för små som stora. Tack!” / Anna Wenander i Hajom

TACK alla som tar er tid att skriva och berätta – vad livet blir roligt då!

Bilderboken ”Snårpan och vad-du-vill-apparaten” kan du läsa mer om HÄR och beställa HÄR.