Foto: Anja Callius

Sommar och sol, eller?

Det var ett väldans tjat om vädret. Jag vet inte om jag är på en annan plats än alla andra, men jag tycker vädret är bra – hela tiden! Idag har solen strålat och vi har ätit frukost på balkongen och tittat på vattnet. En halvtimme senare brakade åskvädret löst och det blixtrade och smällde som bara den. Häftigt tycker jag och min man och tar lugnt en kopp kaffe och sitter utomhus under taket och lyssnar på naturens ljud. En halvtimme senare strålar solen igen och himlen är molnfri och vi tar en promenad i fina Älvnäs och lyssnar på fåglarna och tittar på snygga stenläggningar och snackar med folk vi inte känner. Och nu är kvällslugnet här, fåglarna har konsert i träden utanför och jag känner mig toppennöjd med vädret. Igen. För ALLT väder är ju kul och behövs. Eller är det en personlighetsläggning? Att vara nöjd?

 

Foto: Anja Callius (Jag och Anita Strandell ute på Storholmen)

Fotografiet kommer från bookletten av cd-skivan ”Sommarbaravara – en längtan till havet”. Läs mer HÄR eller beställ ditt ex HÄR (självklart kan du få det signerat om du vill!)