Musiksagan Snårpan och den hemliga manicken

Fin recension av musiksagan ”Snårpan och den hemliga manicken”

I mitt letande och surfande på nätet efter bilder och material till skapandet av denna hemsida, finner jag plötsligt en fin recension av musiksagan ”Snårpan och den hemliga manicken”. Jätte roligt! Det är Pia Persson på Lärarnas Nyheter som med rubriken ”Svångiga nyheter” tyckt till om Snårpan och skriver bland annat så här:

Musiken på cd:n är från alla möjliga olika genrer: disco, tango, rock, reggae, pop, blues, dansband med mera. My sjunger ösigt, bra och med energisk glädje. Musiken är varierad och både förstärker sagan och för den framåt. I Min manick rockar Snårpan ordentligt. Ta med denna på barnens disco.

Snårpan är alltså en samhällsengagerad liten varelse som tar upp existentiella frågor – att man duger som man är. Hon tar även upp miljöfrågor och hittar på mycket kring att återanvända gamla saker.”

Vill du läsa hela recension så finns den HÄR!

Vill du beställa ditt eget ex, gör du det HÄR. Självklart signerat om du vill! Välkommen med din beställning.

 

Bild: Musiksagan Snårpan och den hemliga manicken