My sjunger in Rädda Barnen-låt i den egna trädgården

Sång till förmån för Rädda Barnen

För några dagar sedan så sjöng jag in en sång i min egen trädgård! Som tur var så strålade solen från en molnfri himmel och vad kan vara bättre än att stå vid vattnet och sjunga? Häftigt med tekniken. Att man bara kan ta med lite utrustning och spela in precis var som helst. Vi är ett gäng artister som sjunger in en sång där alla intänkter går till barnen i Rosengård  i Malmö. De har nämligen ett projekt som heter ”Hav och Skog”, för att skjutsa barnen ut till just hav och skog. Men pengarna till det tar slut fortare än kvickt och behovet är stort. Snårpan fick också vara med, så jag dyker upp i 2 skepnader. Alltsammans filmades också, så en liten musikvideo lär det bli. Släpps nästa sommar!

My sjunger in Rädda Barnen-låt i den egna trädgården

My sjunger in Rädda Barnen-låt i den egna trädgården

 

Foto: My sjunger in Rädda Barnen-låt i den egna trädgården

Läs mer om Snårpan HÄR.