100% utsålt och nu har 100 föreställningar passerat

100% utsålt och nu har 100 föreställningar passerat

Jag visste att Babblarna var populära men jag hade ändå inte förstått att det var SÅ populära. Jag och min assistent Liza jobbar på högvarv och sköter supermegasuccén med ”Babblarna – Första Musikalen.” Utsålt i varenda liten stad och det finaste av recensioner har vi fått. Kolla bara in de här lovorden: WOW!

Jag har alltså skrivit scenmanus, regisserat och producerat hela föreställningen. Två olika lag med begåvade musikalartister står på scenen och agerar och jag jobbar med allt annat tillsammans med Liza. Ungefär så. Och in på Intiman i Stockholm kom vi här under våren. Röda lampan lyste för utsålt. ”Inget var har på teatern säljer så bra som Babblarna!”. Det var en dröm att se planschen med ”2Entertain och Mys Artisteri AB” presenterar stolt…

Resten av året fortsätter så och om jag minns rätt, så finns inte en enda helg kvar att boka på hela året. Dags att korka upp champagne för att fira!

 

Foton: Anja Callius