Fina recensioner på "My - en kaka till kaffet"

Fina recensioner på ”My – en kaka till kaffet”

Jag gör ungefär 50 spelningar om året inom Kultur i vården i Stockholms län. Det är mycket demensboenden och geriatrik, men också psykvården och palliativ vård. Man blir inte rik ekonomiskt, men jag känner att jag gör en stor skillnad i sjuka människors liv. Det ger mig massor. Med mig har jag alltid pianist Magnus Ludwigsson.

Ännu gladare blir jag när jag får ett mail med dessa recensioner från första halvåret 2016:

My - en kaka till kaffet”My mycket följsam inför publiken och avläste hur hon skulle låta programmet följa önskningar.”

”Fantastisk kul, bra och mycket musikaliskt! En riktig stjärna! sa våra pensionärer. Otroligt bra publikkontakt! Jättebra komp på pianot!”

”Våra gäster på dagverksamheterna var väldigt nöjda med framträdandet vid förra tillfället, för c:a 2 år sedan, så vi chansade igen. Alla väldigt nöjda även denna gång.”

”Väldigt uppskattat och lagom långt program för våra boenden. Spelade och sjöng jätte fint.

Fantastisk kontakt med publiken.”

”Ja, My har alltid bra publikkontakt och bra mellansnack och låtval. Väldigt nöjda, alla var glada under och efter uppträdandet. My hade en bra känsla för vem/vilka och hur hon kunde skoja med våra gäster. Glömde ingen dock. Bra program. Vi kan verkligen rekommendera My.”