Fira i förväg!

Fira i förväg!

När jag är ute och föreläser och pratar om hur man når sina mål, så pratar jag om allt från att ha en plan, till att följa känslan i magen, till att TRO på det man vill åstadkomma och vikten av att fira i förväg. Så nu kommer en liten berättelse från min vardag och verklighet på samma ämne:

Ja dra på trissor! Jag och maken firar alltid i förväg. Ja, i FÖRVÄG. Vi köper en god champagne och så sitter vi där och pratar om hur fantastiskt det var att allt gick precis som vi önskade… Det kan gälla precis vad som helst. Stort som smått. Så gjorde vi även när vi tävlade i Stenbolagets tävling om vår totala förvandling av vår framsida av huset. Stenbolaget skulle dra en vinnare varje månad och allra sist skulle de dra en som vann alltihop. Vi firade säkert vid 6 olika tillfällen, med ”tänk att vi vann september månads tävling och att vi sedan dessutom vann HEEEEELA tävlingen, det är ju enastående! Bla bla bla… ” Och så poff VANN vi september månads tävling och vi tjoade och var överlyckliga. Och så firade vi igen, en gång till, att vi redan vunnit hela tävlingen, men nånstans så trodde jag inte på det. Och det är liksom hela grejen, man måste TRO på vad man firar och säger. Så för några veckor sedan så säger jag till min make Björn: ”Nä, jag trodde fan inte på det, vi måste fira igen! Vi måste göra om det.” Och så travar jag in på Systembolaget och står där och tycker att champagnen är liiiite väl dyr och kommer på mig mig själv att jag står där och TVIVLAR redan innan jag köpt champagnen. Det var droppen! Jag tog tag i den dyraste champagnen och gick hem, kylde den, köpte tilltugg och tog fram våra firar-glas (Jo, vi har 2 speciella firar-glas i en fin låda för ändamålet) och så satt vi där igen och hyllade vinsten vi redan fått. Och dra på trissor, vi VANN hela alltet. Helt otroligt. Underskatta aldrig kombinationen av hårt arbete och tankens kraft. Fira i förväg! Det är mitt bästa tips någonsin. Ganska komiskt att jag också döpte projektet till ”När drömmar blir verklighet”.

Läs om hela förvandlingen HÄR.

FÖRE:

FÖRE

 

UNDER TIDEN:

UNDER TIDEN

 

EFTER:

EFTER