Olle & Mia LÅTAR - ny cd-skiva släppt!

Olle & Mia LÅTAR – ny cd-skiva släppt!

Olle_Mia_omslagFantastiska lilla Olivia och Elmo gjorde en strålande audition till rösterna som ”Olle” och ”Mia” på den nya cd-skivan ”Olle & Mia LÅTAR”. De kom till studion både välrepeterade och taggade! Sånger, repliker, känslor och skratt avlöste varandra när jag regisserade barnen och Joakim Holgersson, min fina vän och kollega, satt bakom spakarna.

my-olivia

Jag och Joke (jo, han stavar det så!) har skrivit musik tillsammans förut, bland annat till musiksagan ”Snårpan och vad-du-vill-apparaten” och även några sånger till Lena Maria Klingvalls cd-skivor. Vi står också bakom den fjärde och kommande cd-skivan med människomusen Snårpan som släpps under 2015.

Att skapa musik tillsammans med Joke är en ynnest. Vi har ett magiskt flow tillsammans. Men dagen måste alltid börja med en lyxkaffe och nån galet god bulle. Efter det kan vi skriva mästerverk. Först fikar vi och pratar om livet läääänge och därefter kan vi skriva. Och har vi bara fått fika i vår egen takt går det fort att skapa. Jag har många roliga historier om det där. Bland annat en gång när vi skrev tre låtar på 15 minuter. (Texten skrivs ofta i efterhand). Men det är ett annat blogginlägg…

Joke

När vi sedan dessutom får fantastiska recensioner på det vi gör och av den nya cd-skivan ”Olle & Mia LÅTAR”, så kan jag inget annat än le. Först ha superkul på jobbet och därefter så rasar det positiva kommentarer in i min mailbox – härligt! Stort tack för det.

Bland annat skriver lyssnarna såhär:

”Vilken härlig skiva! Full av låtar som sätter sig omedelbart. Nu tittar vi efter bussar, bilar och krokodiler vid varje övergångsställe och Olle och Mia lärde båda barnen månaderna på en halvtimme! Välgjort och omväxlande – vi köpte två skivor till barnens dagis och behöll en själva.” Anders, pappa till 2 döttrar på 5 och 3,5 år

Och så ännu mer:

”En gång till! En gång till!” låter det från våra två små killar i baksätet. Skivan Olle & Mia är en otroligt trallvänlig, sprudlande, glad och intelligent skiva, som både lär barnen veckodagar och sätter ord på olika känslolägen. Till och med olika ”tack-för-maten” ramsor ryms bland de härliga sångerna till min 5-årings stora förtjusning och vi i framsätet kan inte låta bli att dra på munnen; tänk om vi hade varit så uppfinningsrika när vi var små!” Carin, mamma till Axel 4 år och John 1 år.

Så ja, nu är den äntligen här! En musik-cd med Olle och Mias alldeles egna låtar. Medryckande, enkelt, roligt och lärorikt. Sångerna lär barnen veckodagarna, månaderna, kroppsdelar, att rimma, att ljuda ord, hur man gör när man går över gatan, pratar om känslor och mycket mycket mer. Mias mamma My sjunger och berättar tillsammans med Olle och Mia.

Läs mer och beställ den HÄR!

OlleMiaLåtar_radda