Öppet hus 7 och 14 december

Öppet hus 7 och 14 december

Foto: Anja Callius

Foto: Anja Callius

Varmt välkommen på Öppet hus!

Du vet väl att jag har skapat över 70 produkter för barn och ungdomar? Alla är till för att stärka självkänslan, intuitionen och förmågan att skapa sitt eget liv redan i unga år.

Jag tänkte ha Öppet hus söndagen den 7 dec och söndagen den 14 dec mellan klockan 12 och 15 hemma hos mig på Näktergalsvägen 9A på Ekerö. Då blir det julklappshandling med glögg och pepparkaka! Alla får en liten gåva med sig hem som lyser upp julen och handlar du för över 800:- får du dessutom canvastavlan ”Fantasi” på köpet! Vi tar även kort. 

På Barnens Förlag finner du böcker, barnmusik, inspirationskort och affirmationskort, smycken med budskap, canvastavlor, affischer, klistermärken, magneter och mycket mer… Gå in på snarpan.se och därefter till webbshoppen så hittar du alla produkter.

Välkommen!

Decemberkram My Blomqvist Olsberg och Barnens Förlag